lundi 16 décembre 2013

Biscuits autraliens

Lors de la semaine de l'australie, je voulais faire un plat typique de la region.
Bon, on s'entends..du steak de crocodile, c'est assez difficile de trouver ca a ce temps-ci de l'annee! loll!
Alors, je suis alle avec une collation traditionnelle, soit les Anzacs cookies.

Bon, les miens sont un peu cuits... mais ce fut un hit a la garderie!
Les amis ont adores!

Voici donc la recette:

  • Ingredients
  • 1 1/4 cups plain flour, sifted
  • 1 cup rolled oats (mo j'ai pris du quinoa)
  • 1/2 cup caster sugar
  • 3/4 cup desiccated coconut
  • 2 tablespoons sirop de mais
  • 150g unsalted butter, chopped
  • 1/2 teaspoon bicarb soda

  1. Step 1
    Preheat oven to 170°C. Place the flour, oats, sugar and coconut in a large bowl and stir to combine. In a small saucepan place the golden syrup and butter and stir over low heat until the butter has fully melted. Mix the bicarb soda with 1 1/2 tablespoons water and add to the golden syrup mixture. It will bubble whilst you are stirring together so remove from the heat. Pour into the dry ingredients and mix together until fully combined. Roll tablespoonfuls of mixture into balls and place on baking trays lined with non stick baking paper, pressing down on the tops to flatten slightly. Bake for 12 minutes or until golden brown.

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